Dosta ti je raznoraznih čipseva i ostalih grickalica koji su nezdravi i debljaju?! Imamo odlično rješenje!
U našoj ponudi možeš pronaći grickalicu punu zdravih vitamina i proteina(30%), obilje magnezija, cinka, fosfora, željeza te ulja (42-50%). Naruči već danas svoj paketić PRŽENIH BUČINIH KOŠTICA te bodri vatrene uz zdravu grickalicu!
U ponudi imamo: NE slane, slane, te sa čilijom (ljutina po narudžbi)
Zašto su dobre i možete si progledati kroz prste ako ih nekad pojedete previše? Izvor su nezasićenih masnih kiselina, vitamina, osobito E i grupe B, minerala (bakra, magnezija, cinka, kalcija i niza drugih) i mnogih drugih korisnih sastojaka u tragovima koji su ih izdigli na sam vrh zdravstveno preporučljivih namirnica.
Napravili ste salatu. Ubacili ste komadić pečenog mesa od jučer, malo zelene salate, malo bučinog ulja i nekog octa, ako ste imali možda kakvog pečenog povrća tim bolje, a sve zajedno puno će ostaviti ozbiljniji dojam uz malo bučinih sjemenki.
Prepržene sjemenke omiljene su grickalice od meksičkih izvorišta (pepitas) do naših krajeva. U tu se svrhu često posole. No sjemenke bundeve odlične su i kada se kandiraju na različite načine, uključujući onaj kako se kod nas obično prže bademi u karameliziranom šećeru.
Bez obzira na formu, poslužene s običnim seljačkim dimljenim sirom, grubo ribanim toplo je predjelo koje ima samo jednu manu: nakon njega nije lako naći glavno jelo koje bi ga moglo nadmašiti.
U spomenutom receptu za umak, odnosno namaz, sol jednostavno zamijenimo šećerom, ili još bolje medom ili nekim zgusnutim voćnim sirupom odnosno sladilom. Obični suhi keks s ovakvim namazom postaje prvorazredni kolač. Ideja je još impresivnija ako se premaže biskvit.